Online Image Optimizer - Compress And Resize Images -

Gambar Optimizer online minangka alat sing digunakake kanggo ngoptimal, kompres lan ngowahi ukuran gambar kanthi cara sing paling apik. Kita kerep kesulitan nempelake gambar menyang email kita amarga ukuran gambar sing gedhe lan uga ruang disk sing kurang. Kabeh kesulitan kita diurutake kanthi nggunakake alat Image Optimizer iki. Langkah telu gampang kanggo nggunakake alat iki:

Langkah 1: Pilih maksimal 20 gambar JPEG utawa PNG sing pengin dioptimalake.

Langkah 2: Pilih Optimasi kaya Kualitas, Lebar lan Dhuwur.

Langkah 3: Klik ing ngundhuh kanggo entuk gambar sing optimal.

Mirror kabeh gambar sacara horizontal utawa vertikal.
Yen mung siji lapangan sing disetel, lapangan liyane bakal kanthi otomatis diitung miturut rasio aspek.

Selehake file ing kene utawa klik kanggo upload.

Gambar file sing mung diidini kanggo diunggah